Superleague: Στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα! Οι… άστεγοι μπλοκάρουν τη «σέντρα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Superleague: Στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα! Οι… άστεγοι μπλοκάρουν τη «σέντρα»

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Superleague.

Οι έξι τηλεοπτικά “άστεγες” ΠΑΕ πιέζουν να βρεθεί λύση και... συμβόλαιο, καταφέρονται εναντίον της NOVA και απειλούν να το "τραβήξουν" στα άκρα, βάζοντας ακόμα και "φρένο" στην έναρξη του!
Οι έξι ΠΑΕ της Superleague που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική “στέγη” προσπαθούν να αντιδράσουν και… πιέσουν, προκειμένου να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι ΠΑΕ εξέδωσαν επιστολή με την οποία καταφέρονται εναντίον της NOVA και επικαλούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Μάλιστα, τονίζουν πως -αν χρειαστεί- είναι διατεθειμένες να φτάσουν στα… άκρα, μπλοκάροντας την έναρξη του προσεχούς πρωταθλήματος.

Αυτό, μπορεί να συμβεί αν δεν υπογράψουν τη προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague, η οποία απαιτεί πλειοψηφία των 3/4.

Οι συγκεκριμένες ΠΑΕ είναι οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης. 
Πηγή ΦΩΤΟ: sportfm.gr