Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Αλμπάνης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Αλμπάνης

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο ΑλμπάνηςΠαίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον ο Χρήστος Αλμπάνης. Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε από καιρό το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 24χρονο ακραίο, αλλά και την ολοκλήρωση του deal.

Πριν από λίγο ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την παραχώρησή του στους «κιτρινόμαυρους», ενώ διατηρεί τόσο ποσοστό μεταπώλησης (20%), όσο και το δικαίωμα να τον αποκτήσει ως δανεικό, εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα αναφέρει πως αποδέχθηκε την «τελευταία βελτιωμένη πρότασης» από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», κάτι που συνέβη για να «σβήσουν» οι πιέσεις που δέχονταν στην Ριζούπολη από άλλες ομάδες που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αλμπάνης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στην «παρθενική» του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία σημείωσε 8 γκολ σε 29 ματς και οδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην παραμονή της.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη  πρότασή της .

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr