«Πράσινο φως» από Νάπολι για Πασχαλάκη! (pic) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

«Πράσινο φως» από Νάπολι για Πασχαλάκη! (pic)

«Πράσινο φως» από Νάπολι για Πασχαλάκη! (pic)O Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπορεί να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά του στον ΠΑΟΚ με μια μεταγραφή στη Νάπολι.

Το ενδιαφέρον των «Παρτενοπέι» για τον Αθηναίο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μόνο τυχαίο δεν είναι και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «areanapoli.it» είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Νάπολι.
Οι Ιταλοί αναφέρουν σήμερα πως «η Νάπολι «κατέληξε στον στόχο της για την επόμενη σεζόν» και αυτός δεν είναι άλλος από τον ύψους 1.97μ. τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που προορίζεται για δεύτερος «πορτιέρε» με δεδομένη την αποχώρηση του Λουίτζι Σέπε.
Σ’ ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της πιθανής μεταγραφής τονίζεται πως «ο Πασχαλάκης έχει ρήτρα πέντε εκατομμυρίων ευρώ, αλλά είναι διαπραγματεύσιμη» και ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, «με τον ΠΑΟΚ να ρίχνει τις απαιτήσεις του ακόμη και στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ».
Το συμβόλαιο του Πασχαλάκη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ η Νάπολι κοιτάζει και την περίπτωση του Ρουί Πατρίσιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που είναι πολύ πιο ακριβή, ωστόσο ελπίζουν ότι το σκάνδαλο με τα στημένα ματς στην Πορτογαλία μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της.