Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει on camera τον βιαστή του παιδιού του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει on camera τον βιαστή του παιδιού του

Η ιστορία του Gary Plauche, ο οποίος θολωμένος από την κακοποίηση που πέρασε ο γιος του στα χέρια του Jody Plauche, του έστησε… καρτέρι και τον σκότωσε on camera.

Μπορεί η κοινή λογική να υποδεικνύει πως η θανατική ποινή θα πρέπει να απαγορευτεί εντελώς σε όλες τις χώρες, ωστόσο όταν είσαι το θύμα ενός βιαστή ή ενός παιδεραστή, βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά.

Όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση του Gary Plauche, ο γιος του οποίου το 1948 έκανε μαθήματα καράτε με τον Jeffrey Doucet. Ο εν λόγω δάσκαλος τον κακοποιούσε σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο, ενώ τον Φεβρουάριο τον απήγαγε και τον πήγε σε ένα μοτέλ στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Η περιπέτεια του 11χρονου τελείωσε όταν ο Jeffrey Doucet, του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην μητέρα του, το οποίο η αστυνομία εντόπισε και κατάφερε να φτάσει στην απελευθέρωσή του.

Στις 16 Μαρτίου, ο δράστης μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Λουϊζιάνα, κάτι το οποίο έμαθε ο Gary Plauche (με βάση το θρύλο της εποχής είχε άκρες μέσα στην αστυνομία και είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της μεταγωγής του), ο οποίος αποφάσισε να δράσει, έτσι ώστε να πάρει την εκδίκησή του. Μεταμφιέστηκε και αφού ενημερώθηκε σχετικά με την εξέλιξη της πτήσης, στήθηκε μπροστά από ένα τηλέφωνο, κάνοντας οτι μιλάει.