Ο Μπολτ πασχίζει να γίνει ποδοσφαιριστής -Τώρα προπονείται με νορβηγική ομάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Μπολτ πασχίζει να γίνει ποδοσφαιριστής -Τώρα προπονείται με νορβηγική ομάδα

Φωτογραφία: TwitterΤις εποχές που άφηνε όλο τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό, με την εκπληκτική του ταχύτητα, είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Τώρα, που ο στίβος αποτελεί παρελθόν, ο Γιουσέιν Μπολτ πασχίζει να βρει μια θέση στο ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά, ο 8 φορές Ολυμπιονίκης των σπριντ κάνει προπονήσεις με τη νορβηγική ομάδα Στρόμγκοντσετ. Στο παρελθόν, είχε κάνει προπονήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Σάνταουνς, στη Ν. Αφρική. Ο 31χρονος Τζαμαϊκανός θα παίξει σε φιλικό κόντρα στην εθνική Νορβηγίας Κ 19, ενώ στις 10 Ιουνίου θα παίξει σε αγώνα για τη Unicef, στο Ολντ Τράφορντ, με άλλους διάσημους.

«Θέλω να προσπαθήσω να βελτιωθώ, να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, να παίξω όσο περισσότερο μπορώ. Ισως κάποια ομάδα δει κάτι και αποφασίσει να μου δώσει μια ευκαιρία», δήλωσε ο Μπολτ, που έχει δηλώσει επανειλημμένα την επιθυμία του να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Στη Στρόμγκοντσετ του έδωσαν τη φανέλα με το νούμερο 9.58- όσο και το παγκόσμιο ρεκόρ του στα 100 μ.- ενώ η άφιξή του αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες της ομάδας.

«Τους είχαμε πει ότι θα δοκιμάσουμε έναν παίκτη που είναι τρομερά γρήγορος. Ανοιξε η πόρτα των αποδυτηρίων και μπήκε ο Μπολτ. Ηταν ένα σοκ για αυτούς, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας, σύμφωνα με το BBC. iefimerida.gr