Μπράβο My Market: Μοναδική κίνηση! Ασφαλίζει όλους τους υπαλλήλους μόνιμους και έκτακτους για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Μπράβο My Market: Μοναδική κίνηση! Ασφαλίζει όλους τους υπαλλήλους μόνιμους και έκτακτους για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Δεν έχει ξαναγίνει!

Οι εργαζόμενοι στην συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα σούπερ μάρκετ των My Market από την 1η Μαΐου συμπεριλαμβάνει το σύνολο των εργαζομένων της στο πρόγραμμα ιδιωτικής ομαδικής ασφάλισης. Η ασφάλιση παρέχει καλύψεις ζωής, μερικής και ολικής ανικανότητας από ατύχημα, υγείας (νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη). Και όλα αυτά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των εργαζομένων.

Πλέον όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα απολαμβάνουν ενός προνομίου ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας για την ποιότητα της ζωής τους, όπως είναι η δωρεάν ένταξή τους στο πρόγραμμα ιδιωτικής ομαδικής ασφάλισης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η εταιρεία παρέχει, παράλληλα, τη δυνατότητα ασφάλισης και των μελών της οικογένειάς τους με χαμηλό, μηνιαίο αντίτιμο. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης αφορά σε όλους τους εργαζόμενους πλήρους αλλά και μερικής απασχόλησης. Επιτέλους και καλά νέα στην αγορά εργασίας.