Μπέσσυ Γιαννοπούλου: «Είχαμε δεσμό για δύο χρόνια με την Πέμη Ζούνη» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: «Είχαμε δεσμό για δύο χρόνια με την Πέμη Ζούνη»

Η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου, που ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι, μίλησε στο Down Town και έδωσε τη δική της εκδοχή σχετικά με το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες με τον Ang Lee κι όχι μόνο, που έχει φτάσει στα δικαστήρια με την γνωστή ηθοποιό Πέμη Ζούνη.

Mε βάση την Μπέσσυ Γιαννοπούλου, η Πέμη Ζούνη διατηρούσε μαζί της δεσμό για 2 χρόνια, ενώ δηλώνει bisexual και χωρίς ταμπού αναφέρει: «Για εμένα οι σχέσεις είναι ψυχή. Είναι ψυχική επαφή. Εγκεφαλική επαφή. Η κ@@@α δεν έχει φύλο και στεγανά».
Δείτε παρακάτω μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης της από το περιοδικό Down Town:

Γιατί σε κατηγορεί για αρπαγή η κ. Ζούνη; Τι είναι «αρπαγή»;

«Δεν ξέρω. Ρωτήστε τη. Είναι, φαντάζομαι, μέρος του σεναρίου. Η κ. Ζούνη μιλάει στη μήνυσή της για αρπαγή από εμένα στο σπίτι του άντρα της! Ενώ ζούσαμε μαζί και δουλεύαμε μαζί, ενώ είχαμε δεσμό περίπου για δύο χρόνια, η ίδια αναφέρεται σε αρπαγή. Και αναγκαστική σχέση μαζί μου για να πάρει έναν ρόλο. Αναφέρει δε ότι με πλήρωνε με μαύρα χρήματα, ώστε να συγκατοικώ μαζί της. Δηλαδή, τι είδους αρπαγή είναι αυτή; Έτρεχα το μαγαζί της, πηγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ εκεί, αλλά την ίδια ώρα έδινε σημειώματα στον σύζυγό της για να μην ανησυχεί. Τι να σας πω… Δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ. Ή μάλλον μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που για να με κατηγορήσει, μου έδωσε ακόμα και προσημειωμένα χρήματα, τα οποία φυσικά και δεν πήρα ποτέ».
Ζούσατε μαζί, έχεις δηλώσει, και είχατε σχέση. Εκλάμβανε αλλιώς τη σχέση αυτή και αλλιώς εσύ, πιστεύεις από την εξέλιξη των πραγμάτων;

«Δε νομίζω! Δεν ξέρω πια… Τουλάχιστον περίπου για δύο χρόνια η ίδια στήριζε τον δεσμό αυτό χωρίς καμία ενοχή, όπως όλοι οι φίλοι μου στο facebook έβλεπαν».

Αναγκάστηκες να παραδεχτείς την ομοφυλόφιλή σου πλευρά από τις καταστάσεις ή ούτως ή άλλως το έκανες και δεν το έκρυβες;

«Δεν το έκρυβα. Και δεν είμαι ομοφυλόφιλη η φύση μου. Είναι bisexual για να είμαστε ακριβείς. Φυσικά, δεν είχα κανέναν λόγο να το διατυμπανίσω και να το προβάλω. Δεν είχα λόγο. Δεν νομίζω ότι η προσωπικότητα κάποιου ή η δουλειά του καθορίζονται από τις επιλογές του στο κρεβάτι. Για εμένα οι σχέσεις είναι ψυχή. Είναι ψυχική επαφή. Εγκεφαλική επαφή. Η κ@@@α δεν έχει φύλο και στεγανά».
Πιο πολύ σ’ έχει πειράξει το προσωπικό της υπόθεσης και όχι το ποινικό. Έχω αυτή την αίσθηση. Γιατί;

«Ο Oscar Wilde που μπήκε φυλακή από μια ερωτική προδοσία είχει πει: «Μα ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, και πρέπει αυτό απ’ όλους να ακουστεί. Θα ακουστεί λες; Ξέρεις, είναι προσωπική ήττα να διαβάζεις σε ένα δικόγραφο τις πραγματικά τελικές σκέψεις του ανθρώπου που θεωρούσες «δικό σου άνθρωπο». Που τον εμπιστευόσουν και τον θαύμαζες. Που δούλευες να τον αναδείξεις».

Πηγή: tilestwra