Λάδι στη φωτιά από τον γιο Νετανιάχου: «F@@k Turkey», έγραψε στο Instagram - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Λάδι στη φωτιά από τον γιο Νετανιάχου: «F@@k Turkey», έγραψε στο Instagram

Φωτογραφία: APΜία προκλητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο γιος του Νετανιάχου στο Instagram κάνοντας έξαλλους τους Τούρκος.
Κι ενώ, λοιπόν, το Ισραήλ και η Τουρκία βρίσκονται σε διπλωματικό πόλεμο μετά το μακελειό στη Λωρίδα της Γάζας, ο Γερ Νετανιάχου ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά με αυτή του την φωτογραφία.
Συγκεκριμένα, ο υιός του πρωθυπουργού του Ισραήλ ανήρτησε στον λογαριασμό του μια εικόνα με την τουρκική σημαία και το μήνυμα «F@@k Turkey».
Να σημειωθεί πως αυτή η ανάρτηση έγινε μετά από την κόντρα μεταξύ των δύο χωρών που ξεκίνησε την Τρίτη, όταν η Άγκυρα απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ, ως αντίποινα, για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, όπου τουλάχιστον 61 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά του στρατού του Ισραήλ αλλά και χρήση χημικών.
Τον υιό του Νετανιάχου πάντως έσπευσε να υπερασπιστεί ολόκληρη η οικογένειά του μέσα από σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.
«Ο Γερ Νετανιάχου είναι ένας απλός πολίτης και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι ιδιωτικός», αναφέρει η ανακοίνωση.
iefimerida.gr