Κέρκυρα: Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον 13χρονο να κάνει έρωτα μαζί της- Το απολάμβανε ο σύζυγός της… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κέρκυρα: Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον 13χρονο να κάνει έρωτα μαζί της- Το απολάμβανε ο σύζυγός της…

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με το ζευγάρι Κερκυραίων που προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις του μαζί με την συμμετοχή ενός 13χρονου αγοριού που άνηκε στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Espresso, ο 42χρονος Κερκυραίος λίγο πριν πιαστεί επ΄ αυτοφώρω με την σύζυγό του και τον 13χρονο, απολάμβανε να κοιτά την 36χρονη την ώρα που αποπλανούσε τον 13χρονο μέσα στο ίδιος τους το σπίτι, όπου μεγάλωσαν τα παιδιά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η 36χρονη Κερκυραία προσπαθούσε καιρό να πείσει το αγόρι να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της και με τον σύζυγό της.

Ωστόσο όταν οι πιέσεις άρχισαν να εντείνονται, ο 13χρονος αποκάλυψε εκ νέου στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν και τότε εκείνη, μη έχοντας άλλον τρόπο να προστατεύσει τον γιο της, απευθύνθηκε στις Αρχές.

Το σχέδιο των αρχών

Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν σχέδιο προκειμένου να πιάσουν επ' αυτοφώρω τους δύο συζύγους, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε και ο ίδιος ο ανήλικος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σύλληψη του ζευγαριού. Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, δέχτηκε να γίνει το «δόλωμα» και, όταν το  ζευγάρι τού πρότεινε ξανά να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, εκείνος αποδέχτηκε την πρότασή του.

Έτσι, ο 13χρονος πήγε στο σπίτι τους, όπου η 36χρονη άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί του, την ώρα που ο σύζυγός της καθόταν στην πολυθρόνα του, κοιτώντας το αρρωστημένο θέαμα.

Οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει το σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού και μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι δύο γονείς δεν θα σταματούσαν την αποτρόπαια πράξη, εισέβαλαν στο σπίτι και τους πέρασαν χειροπέδες.

Να σημειωθεί πως η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή διέταξε την προφυλάκιση του παντρεμένου ζευγαριού με την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου.