Ήττα της Εθνικής με 2-0 στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ήττα της Εθνικής με 2-0 στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία

Ήττα της Εθνικής με 2-0 στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία | in.grΗ… πειραματική Εθνική του Μίχαελ Σκίμπε δεν τα κατάφερε απέναντι στη σαφέστατα πιο έτοιμη μουντιαλική Σαουδική Αραβία, που ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της Ρωσίας.

Οι διεθνείς δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους πρόσφερε ο Γερμανός εκλέκτορας, κάτι πολύ δύσκολο πάντως αφού οι περισσότεροι βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά και ηττήθηκαν 0-2 (19΄ Αλ Νταουσάρι, 80΄ Κάνου), στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της Σεβίλλης.

Οι Σαουδάραβες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη τελική τους στον αγώνα: ο Αλ Νταουσάρι νίκησε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τον εκτός θέσης Μπάρκα, σε φάση που οι αντίπαλοι της Εθνικής άλλαξαν την μπάλα με το κεφάλι στην περιοχή!

Η ελληνική ομάδα δεν είχε χημεία, αφού αυτή η ενδεκάδα έπαιζε για πρώτη φορά μαζί, κι αυτό ήταν εμφανές στο παιχνίδι της.

Παρόλα ταύτα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα στο 33΄ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αλ Μοσαϊλέμ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε με 10 παίκτες στο 43΄, όταν ο Γιαννούλης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ισπανού διαιτητή, που ξεγελάστηκε πάντως καθώς το μαρκάρισμα του διεθνή αμυντικού στον αντίπαλό του, που εφορμούσε στην περιοχή, ήταν καθαρό.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε συνέχισαν να «ψάχνονται» και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά η τύχη τους γύρισε ξανά την πλάτη στο 79ο λεπτό, με τον Κουλούρη να «σημαδεύει» το αριστερό δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό οι Σαουδάραβες διπλασίασαν με τον Κάνου, τον οποίο μάρκαρε σαν πρωτάρης ο Νικολάου, τον άφησε να εκτελέσει κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Ντε Σέρο Γκράντε

ΚΟΚΚΙΝΗ: 43΄ Γιαννούλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλ Τζασίμ, Κάνου, Αλ Μουαλάμπ

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας (46΄ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71΄ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46΄ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60΄ Μάνταλος), Μπακασέτας (90΄+2 Γαλανόπουλος), Μανιάς (60΄ Κουλούρης).

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπρέικ, Ομ. Χαουσλάουι (62΄ Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλάουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82΄ Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62΄ Κανού), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι (72΄ Αλ Μουαλάτ).