ΗΠΑ: 14χρονος ο συλληφθείς για την επίθεση σε λύκειο της Καλιφόρνια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΗΠΑ: 14χρονος ο συλληφθείς για την επίθεση σε λύκειο της Καλιφόρνια

ΗΠΑ: 14χρονος ο συλληφθείς για την επίθεση σε λύκειο της ΚαλιφόρνιαΜόλις 14 ετών μαθητής του σχολείου ο δράστης της επίθεσης στο Highland High School του Πάλμντέιλ.
Ένας 14χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μετά από επέμβαση σε Λύκειο όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Οι αρχές έλαβαν αρκετές κλήσεις για βοήθεια, που έκαναν λόγο για έναν ένοπλο άνδρα ο οποίος βρισκόταν στο εσωτερικό του σχολείου Highland High School στο Παλμντέιλ, σε απόσταση 65 χιλιομέτρων βόρεια του Λος Άντζελες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο επικαλείται τον αναπληρωτή σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες Τσαρλς Μουρ.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο 14χρονος είναι μαθητής του σχολείου, ενώ το όπλο περισυνελέγη μέσα από το λυκειακό campus.
Update Regarding Highland High School in Palmdale:
So far, no other threats ID'd.
Appears to be isolated shooting.
Victim is 14 y/o male & student of Highland High School.
Subject is 14 y/o male & student of Highland High School, detained off campus.
Rifle recovered off campus
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μία ώρα μετά την πρώτη κλήση στο γραφείο του σερίφη σχετικά με την παρουσία ενός ενόπλου, στις 07.05 (17.05 ώρα Ελλάδας). Και οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, όπως μεταδίδει το CNN.
Οι μαθητές του Λυκείου μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο και η πρόσβαση αποκλείστηκε.
Το CNN φιλοξενεί τη μαρτυρία ενός νεαρού άνδρα ηλικίας 23 ετών, του Ρίκι Μουνιόζ, που είχε μόλις αφήσει στο σχολείο τις δύο μικρότερες αδελφές του κι έναν φίλο τους γύρω στις 07.00 το πρωί.

"Περίπου ένα λεπτό αργότερα, μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι πέφτουν πυροβολισμοί" υπογράμμισε. news247.gr