Η Huawei τερματίζει τη λειτουργία της υπηρεσίας ξεκλειδώματος του bootloader - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η Huawei τερματίζει τη λειτουργία της υπηρεσίας ξεκλειδώματος του bootloader

Η Huawei ανακοίνωσε αθόρυβα ότι διακόπτει την υπηρεσία εφαρμογής ξεκλειδώματος του bootloader που προσέφερε για τις συσκευές της. Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη από τις 24 Μάϊου.
Για όλα τα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει πριν από τις 24 Μαΐου, η υπηρεσία θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη για περίπου δύο μήνες από την ημέρα της ανακοίνωσης της διακοπής της. Η Κινέζικη εταιρεία λέει πως θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους χρήστες της, αλλά το “bootloader unlocking” δεν θα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα τους.
Για να προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήσης αλλά και για να αποφευχθούν ζητήματα με το flashing των ROM στο μέλλον, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Huawei για να λάβει την συγκεκριμένη απόφαση και να διακόψει την υπηρεσία.  
Ενδέχεται παρόλα αυτά και να μην προσέλκυσε το ενδιαφέρον των χρηστών της (εξάλλου πολλοί είναι οι χρήστες που δεν γνωρίζουν τι είναι ο… bootloader, πόσο για τους λόγους για να θελήσουν να τον ξεκλειδώσουν). Δεν είναι και πολλοί οι χρήστες που προχωρούν στο flashing της ROM της συσκευής τους, για να βρουν χρήσιμη την υπηρεσία της Huawei. Αν παρόλα αυτά, αποκτήσατε κάποια συσκευή της Huawei
(ή της Honor αφού το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές της θυγατρικής της) με στόχο κάποια στιγμή να προχωρήσετε σε flashing καλό θα ήταν να βιαστείτε και να ξεκλειδώσετε τον bootloader της όσο υπάρχει χρόνος.
huawei.jpg.eab099679a8fe74f05c39e019cd97c18.jpg
insomnia.gr