Τούρκοι χάκερς "έριξαν" την Honda Ελλάδας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τούρκοι χάκερς "έριξαν" την Honda Ελλάδας

hacker-cyberΟι κυβερνοεπιθέσεις των Τούρκων χάκερ συνεχίζονται, σε ένα ηλεκτρονικό πόλεμο ανάμεσα στις δύο χώρες ο οποίος συνεχώς κλιμακώνεται. Την αρχή έκαναν οι γείτονες κάνοντας επίθεση  "ρίχνοντας" τη σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας Handball, ενώ ακολούθησαν οι επιθέσεις στην σελίδα της εταιρείας Suzuki, της ειδησεογραφικής σελίδας "Ρεθυμνιώτικα Νέα" και κορυφώθηκε με την επίθεση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 
Οι επιθέσεις γίνονται με τη μέθοδο του "deface", αλλάζοντας δηλαδή την κεντρική σελίδα των εταιρειών, οι οποίες προβάλουν τα μηνύματα που θέλουν οι επιτιθέμενοι. Στις περιπτώσεις των τουρκικών επιθέσεων, οι χάκερς αφήνουν μηνυματα για τους 8 στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, ενώ γίνονται και αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης με απειλητικά μηνύματα. 
Οι επιθέσεις των τούρκων χάκερς, απαντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την ομάδα Anonymous Greece οι οποίοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε επιθέσεις εναντίον τουρκικών ιστοσελίδων ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ όπως υποστηρίζουν ''έριξαν'' και 13.000 σέρβερ. 
Σήμερα είχαν σειρά οι Τούρκοι, οι οποίοι έκαναν επίθεση στην σελίδα της Honda Hellas, στην κεντρική σελίδα της οποίας υπήρχε για ώρα μήνυμα για τους τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην χώρα μας. Αυτή την ώρα η σελίδα της Honda έχει "κατέβει" και δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό. 
hacking-turkey