Χαμός στον τελικό της Α1 Γυναικών Πόλο από την άσεμνη χειρονομία της Αλεξίας Καμμένου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Χαμός στον τελικό της Α1 Γυναικών Πόλο από την άσεμνη χειρονομία της Αλεξίας Καμμένου

kameno-simera-2Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης έκανε χειρονομία στους οπαδούς του Ολυμπιακού -  Στη συνέχεια τραυματίστηκε από τη ρίψη αντικειμένων που ακολούθησε
Ένταση στον τρίτο τελικό της Α1 γυναικών στο πόλο, όταν αποβλήθηκε η Αλεξία Καμμένου, με την προπονήτρια της Βουλιαγμένης να κάνει χειρονομία προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να τραυματίζεται από αντικείμενα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου του αγώνα στον οποίο ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Με το σκορ στο 6-6 και 33" να απομένουν για το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, η Αλεξία Καμμένου αποβλήθηκε από τον πάγκο της Βουλιαγμένης.

Η προπονήτρια των φιλοξενούμενων, είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, έκανε χειρονομία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αντέδρασε και της πέταξε αντικείμενα τα οποία την βρήκαν και την χτύπησαν με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για περίπου 10 λεπτά.