Σίκινος: Ο καπετάνιος του Flying Cat 4 είδε πρώτος αυτές τις εικόνες στο λιμάνι – Έτσι έδεσε το πλοίο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Σίκινος: Ο καπετάνιος του Flying Cat 4 είδε πρώτος αυτές τις εικόνες στο λιμάνι – Έτσι έδεσε το πλοίο

Η Σίκινος υποδέχτηκε το Flying Cat 4 με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι εικόνες από το λιμάνι του νησιού, κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

Η Σίκινος έζησε ιδιαίτερες στιγμές με αφορμή την άφιξη του ταχύπλοου Flying Cat 4, το οποίο θα συνδέει καθημερινά την Σίκινο με την Ραφήνα και μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά! Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η χαρά των κατοίκων της Σικίνου όσο και του Δημάρχου ήταν τεράστια!


Πλέον υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τον τουρισμό που φαινόταν στα πρόσωπα όλων. Οι πρώτοι ταξιδιώτες έζησαν και εκείνοι την ευχάριστη έκπληξη και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης.

«Φίλες και φίλοι. Μια πολύ όμορφη μέρα για το νησί μας. Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε το νέο πλοίο που θα έρχεται στο νησί μας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην υποδοχή καθώς την εταιρία Hellenic seaways, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα.

Όπως σας είχαμε πει πριν λίγο καιρό, θα έχουμε καθημερινή σύνδεση με Ραφήνα, διάρκειας 4:30 ωρών. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και συμβαίνει για πρώτη φορά στο νησί μας. Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους.

Σίκινος: Η θερμή υποδοχή στο Flying Cat 4

Πηγή: cyclades24.gr