Εξέλιξη - σοκ στο θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί, χαροπαλεύει γυναίκα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Εξέλιξη - σοκ στο θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί, χαροπαλεύει γυναίκα

Εξέλιξη - σοκ στο θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί, χαροπαλεύει γυναίκαΤραγωδία στον Κηφισό – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ο τραγικός απολογισμός τροχαίου – Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνθλίβοντας δύο οχήματα – Πληροφορίες ότι ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού ήταν μεθυσμένος
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/05/2018) στον Κηφισό. Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό.
Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως το φορτηγό γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. 
Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 05:38 τα ξημερώματα. Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τα συντρίμμια των οχημάτων απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα.
Ωστόσο, η Τροχαία αναφέρει ότι δύο άτομα είναι νεκρά και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, ο οποίος προκάλεσε την τραγωδία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα πρώτα αποτελέσματα του αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό έδειξαν πως ήταν μεθυσμένος. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
(ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1

newsbomb.gr