Τα στοιχήματα προβλέπουν την Ελένη Φουρέιρα νικήτρια της Eurovision 2018 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τα στοιχήματα προβλέπουν την Ελένη Φουρέιρα νικήτρια της Eurovision 2018

Τα στοιχήματα προβλέπουν την Ελένη Φουρέιρα νικήτρια της Eurovision 2018Στην κορυφή της Ευρώπης στέλνουν οι στοιχηματικές εταιρείες την Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego».

Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπεί την Κύπρο στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, πραγματοποιώντας ένα διακαή πόθο που κυνηγούσε τα τελευταία χρόνια.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ρίχνεται απόψε το βράδυ (Τρίτη 8 Μαΐου) στη μάχη του Πρώτου Ημιτελικού και παρόλο που θα εμφανιστεί στη σκηνή 19η και τελευταία, ολοκληρώνοντας το διαγωνιστικό σκέλος, οι στοιχηματικές εταιρείες κάνουν εντελώς αντίθετες προβλέψεις όσον αφορά την τελική θέση που κατακτήσει.

Η Ελένη Φουρέιρα υπόσχεται να βάλει «φωτιά» με το «Fuego» στο «Altice Arena» της Λισαβόνας, όπου διεξάγεται τη φετινή χρονιά το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Ελληνοσουηδού συνθέτη και παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου και των Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick.

Την παρουσίαση του «Fuego» έχει αναλάβει η καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Το «Fuego» κερδίζει με σταθερά βήματα το ευρωπαϊκό κοινό και τους λάτρεις της Eurovision, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν οι πρόβες και αποκαλύφθηκαν όσα ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τους συνεργάτες της, το τραγούδι έχει εκτοξευθεί στις προτιμήσεις.

Το «Fuego» σκορπά τον ενθουσιασμό στα συνεχόμενα πάρτι που διοργανώνονται στη Λισαβόνα με αφορμή τον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και τα σχόλια που αποσπά είναι εξαιρετικά.

Το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, έχει αντίκτυπο και στις στοιχηματικές αποδόσεις, στις οποίες η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος έχουν εκτοξευθεί.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού, η Κύπρος είναι το απόλυτο φαβορί να πάρει το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό της 12ης Μαΐου, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1,01 και 1,02.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και η εικόνα του τελικού.

Δεκαέξι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν ότι νικήτρια του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα είναι η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego»(!), με αποδόσεις που κυμαίνονται από 3,2 έως 3,75.

Στη δεύτερη θέση εκτιμάται ότι θα μείνει ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Ισραηλινή Netta Barzilai με το «Toy».

Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό Μου» έχει πέσει στις αποδόσεις, με τα στοιχήματα να υπολογίζουν ότι θα τερματίσει 16η στον τελικό, σε περίπτωση που προκριθεί.