Επίθεση στον Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις - Ανάμεσά τους αστυνομικός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Επίθεση στον Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις - Ανάμεσά τους αστυνομικός

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη ΜπουτάρηΑκόμη και αστυνομικός συμμετείχε στο επεισόδιο σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης-Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που απασχολείτο σε υπηρεσία γραφείου, ταυτοποιήθηκε με ακόμη δύο άτομα για εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης, φτάνοντας συνολικά τους 4 με την συνεχιζόμενη έρευνα εκτός αυτοφώρου και τους 8 συνολικά έως τώρα κατηγορούμενους για το περιστατικό.
Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ταυτοποίησε σήμερα ακόμη τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 57 και 44 ετών, εκ των οποίων ο τελευταίος είναι μάλιστα αστυνομικός που απασχολείτο σε υπηρεσία γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, να τελούσε υπό φαρμακευτική αγωγή, και από το 2015 να είχε τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου και να του είχε αφαιρεθεί ο υπηρεσιακός οπλισμός. Πέραν από την ποινική διαδικασία σε βάρος του, αναμένεται να γίνει και ΕΔΕ.

Όπως και ο 41χρονος που ταυτοποιήθηκε χθες, κατηγορούνται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης κοινής ειρήνης, φτάνοντας συνολικά τους τέσσερις από αυτή την διαδικασία και τους συνολικά 8 κατηγορούμενους, με τους πρώτους τέσσερις που χειροδίκησαν κιόλας να έχουν οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η έρευνα συνεχίζεται. news247.gr