Δώρος Παναγίδης: Σπάει τη σιωπή του για το ριάλιτι- «Θα βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Δώρος Παναγίδης: Σπάει τη σιωπή του για το ριάλιτι- «Θα βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα…»

fc04ba_1-569x374Ο Δώρος Παναγίδης μετά την αποχώρησή του με την Αθηνά Χρυσαντίδου από το ριάλιτι, σπάει τη σιωπή του!

Ο Δώρος Παναγίδης εμφανίζεται χαλαρός στην βεράντα του σπιτιού του στην Κύπρο και σε ένα live που έκανε υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει».

Και πρόσθεσε: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».
Και ανέφερε ότι σήμερα η Αθηνά θα τον επισκεφθεί στην Κύπρο και το επόμενο live στο instagram που θα κάνει θα είναι μαζί!

.lay-out.gr