Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στην Eurovision [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στην Eurovision [βίντεο]

Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στην Eurovision [βίντεο]Εμφανώς απογοητευμένη και δακρυσμένη εμφανίστηκε η Γιάννα Τερζή έξω από το στάδιο μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision.

Η  τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Όνειρο μου» σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το Altice Arena, ώστε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μόλις ένας δημοσιογράφος την ρώτησε  «τι συνέβη», εκείνη απάντησε «Που να ξέρω ρε παιδιά, πρώτη φορά έρχομαι και εγώ».

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο με το οποίο θα έφευγε δεν σταμάτησε να κλαίει.

Μάλιστα, η Γιάννα Τερζή δεν έφυγε μαζί με την ελληνική αποστολή, αλλά με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Αρης Καλημέρης: Έκλαιγα 15 λεπτά
Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού που άφησε εκτός τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ο δημιουργός του τραγουδιού Άρης Καλημέρης.
«Όταν βγήκαν τ΄ αποτελέσματα έκλαιγα για ένα τέταρτο. Η Γιάννα ήταν τέλεια, έδωσε ότι μπορούσε αλλά πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά» είπε ο Άρης Καλημέρης.
Όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα είναι και του χρόνου στον διαγωνισμό για να λάβουν την εξής απάντηση: «Δεν θα στείλουμε τραγούδι με την Γιάννα. Μαζί με την Γιάννα για μια άλλη χώρα. Θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η Γιάννα ήταν απίστευτη, έδωσε τα πάντα, ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάνω στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Είμαι περήφανος που η Ελλάδα αγάπησε αυτό το τραγούδι».