ΚΕΡΚΥΡΑ: Συνελήφθησαν Νικολούζος και Ασπιώτης στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συνελήφθησαν Νικολούζος και Ασπιώτης στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου!

Στην Αστυνομία κρατούνται από το πρωί ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος καθαρότητας και πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ, Σπύρος Ασπιώτης, με εντολή Εισαγγελέως!
Ο λόγος, ότι παρουσία τους και με εντολή τους στο Τεμπλόνι, τα απορριμματοφόρα επιχείρησαν να εναποθέσουν σκουπίδια στο κλειστό δεύτερο κύτταρο της εγκατάστασης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κατοίκων που προχώρησαν σε μήνυση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι των κατοίκων επικοινώνησαν με την Εισαγγελία προκειμένου να καταγγείλουν ότι παρανόμως η Υπηρεσία Καθαριότητας επιχειρεί να ρίξει σκουπίδια σε χώρο που δεν επιτρέπεται, αφού τα κύτταρα έχουν κλείσει και έχουν μπει σε διαδικασία αποκατάστασης, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις η προσαγωγή των δύο αυτοδιοικητικών παραγόντων στο κτίριο της Αστυνομίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το αν πρόκειται για προσαγωγή σε επίπεδο διερεύνησης υπόθεσης ή έγιναν συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Εκτός από τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, έχει προσαχθεί και ένας κάτοικος, σύμφωνα με πληροφορίες, για λεκτική επίθεση.

Στο πλευρό Νικολούζου και Ασπιώτη έχουν σπεύσει οι δημοτικοί σύμβοουλοι με δικηγορική ιδιότητα Γ. Καρύδης, Ν. Ράλλης και Κ. Ασπιώτης καθώς και ο δικηγόρος του Δήμου κ. Δεσεγγρίνης. corfupress.com