Αχαϊα: Συγκλονίζει ο θάνατος πατέρα δύο παιδιών – Βρέθηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ του! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Αχαϊα: Συγκλονίζει ο θάνατος πατέρα δύο παιδιών – Βρέθηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ του!

Αχαϊα: Συγκλονίζει ο θάνατος πατέρα δύο παιδιών – Βρέθηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ του!Σπαραγμός για τον 44χρονο πατέρα στην Αχαϊα. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή...

Η τραγωδία στην Αχαϊα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Άνω Διακοπτού. Θύμα ένας 44χρονος πατέρας που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του χθες το απόγευμα (10-05-2018) και παρένενε επί ώρες νεκρός στο σημειο.

Ο 44χρονος πατέρας δυο παιδιών μεγάλωσε και έμενε μόνιμα στο Άνω Διακοπτό. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Διακοπτού. Ήταν αγρότης και ασχολείτο κυρίως με την καλλιέργεια αμπελιών, σταφίδων και ελιών.

Ήτα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου (Π.Ε.Σ.) και διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος στο Άνω Διακοπτό. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο άτυχος πατέρας, την ώρα που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στα κτήματά του στο Άνω Διακοπτό, κοντά στο οινοποιείο «Τετράμυθος», καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή και μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρέμεινε νεκρός για αρκετές ώρες εκεί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου με δύο οχήματα, Αστυνομία Αιγίου και Ασθενοφόρα απο Καλάβρυτα και ΑίγιοΟ 40χρονος Παν.Τσ. ήταν κάτοικος Αιγίου, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Πηγή: thebest.gr