Τρίκαλα: Έπαθε ηλεκτροπληξία και σώθηκε από θαύμα – Το λάθος που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Τρίκαλα: Έπαθε ηλεκτροπληξία και σώθηκε από θαύμα – Το λάθος που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει!

Τα όσα έζησε στο χωράφι του στα Τρίκαλα, δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ. Μια απερισκεψία λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία...

Ένα λάθος που έκανε στο χωράφι του στα Τρίκαλα, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δημοτικό Διαμέρισμα του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως από πάνω υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.


Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία. Μετά από αυτό ο 40χρονος Τρικαλινός που σώθηκε από θαύμα, μάλλον είχε το Άγιο Πνεύμα μαζί του και όλους τους αγίους μαζί… θα ανάβει συνέχεια λαμπάδες ίσα με το μπόι του!

Πηγή: trikalaola.gr