Ξεσπά η θεία της παιδοκτόνου: «Να κλείσουν την ανιψιά μου εκατό χρόνια στη φυλακή» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ξεσπά η θεία της παιδοκτόνου: «Να κλείσουν την ανιψιά μου εκατό χρόνια στη φυλακή»

«Το έκανε είτε από φόβο είτε επειδή δεν είχαν λεφτά», εξηγεί η θεία της παιδοκτόνου.
«Να κλειστεί εκατό χρόνια μέσα γι’αυτό που έκανε...


Δεν το δέχομαι εγώ ούτε σε ξένο παιδί», ανέφερε.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Οι συγγενείς της 19χρονης μητέρας του παιδιού δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το μοιραίο. Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του νεογέννητου παιδιού της.

«Η ανιψιά μου, δεν ξέρω τώρα… Λόγω ηλικίας, λόγω φόβου, για μένα να κλειστεί εκατό χρόνια μέσα γι’ αυτό που έκανε. Αυτό δεν το δέχομαι εγώ ούτε σε ένα ξένο παιδί! Το κάνανε από φόβο, λέω εγώ τώρα, ή επειδή δεν είχανε λεφτά», λέει η θεία της παιδοκτόνου ξεσπά στο Star.

Η κόρη γέννησε, η μάνα το «ξεφορτώθηκε»

Οι λέξεις είναι «φτωχές» για να περιγράψουν αυτό που συνέβη. Μάνα, κόρη και μια ανυπεράσπιστη ψυχούλα. Γεννιέται μέσα σε ένα κρύο μπάνιο από τη 19χρονη μάνα του. Είναι μόλις λίγα λεπτά στη ζωή και η γυναίκα που το γέννησε, το θηλάζει και μετά το πνίγει με ένα κορδόνι και του φράζει το στόμα με χαρτιά. Η γιαγιά του παρακολουθεί σιωπηλά έξω από τη μισάνοιχτη πόρτα. Δεν το παίρνει αγκαλιά, δεν κλαίει από χαρά. Παίρνει τη σακούλα και το πετάει στα σκουπίδια.

Τι είπε στους αστυνομικούς η 54χρονη

«Άνοιξα τον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και πέταξα τη σακούλα με το μωρό. Δεν παράχωσα τη σακούλα, απλά την άφησα μέσα. Όταν είδα τις εικόνες στην τηλεόραση, δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να πάρω ένα πιστόλι και να το βάλω στο κεφάλι μου, δεν άντεχα αυτό που συνέβαινε. Η Χαρούλα έκλαιγε όλη μέρα και δε μου μιλούσε», ανέφερε.

Αδελφή 54χρονης: «Η αδελφή μου έχει πάει δύο φορές σε ψυχιατρείο»

«Η οικογένεια είναι πολύ βασανισμένη. Δεν έχουνε φαΐ να φάνε. Η αδερφή μου είναι σε ψυχιατρείο… έχει πάει δύο φορές. Δε φταίει η αδερφή μου σε τίποτα. Είναι μια γυναίκα πεθαμένη αυτή την ώρα. Αν θα μπει η κόρη μέσα, θα πεθάνει», τονίζει η αδερφή της 54χρονης.

Η αδελφή της 19χρονης πασχίζει να γίνει μάνα

Τραγικό είναι το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια καθώς την ώρα που η 19χρονη πετούσε το μωρό, η αδερφή της στην Αλβανία πασχίζει να γίνει μητέρα. Μάνα και κόρη όμως δε σκέφτονται ούτε λεπτό να δώσουν μια ευκαιρία ζωής στο μωρό που κρατούσαν στα χέρια τους και μια ελπίδα στην αδερφή της.

Η 19χρονη έβριζε τη μάνα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια

Πάντως, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο μικρό μπάνιο του διαμερίσματος της Πετρούπολης η 19χρονη σύμφωνα με τις μαρτυρίες, συνέχισε τη ζωή της κανονικά. Πήγαινε σχολείο, έβγαινε με τους φίλους της, χαμογελούσε, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Μάλιστα, περνούσε από τον κάδο που πέταξε το παιδί της και άφηνε και η ίδια λουλούδια, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που είχε συγκλονιστεί με την είδηση. Μάλιστα στο σχολείο, κατέκρινε μαζί με τους συμμαθητές της τη μάνα που σκότωσε το βρέφος.

«Η κοπέλα είπε “δεν μπορούσε να το πάει σε κάποιο ίδρυμα ή να το φέρει έξω από την πόρτα μου θα το μεγάλωνα εγώ”, η ίδια κοπέλα αυτό είπε», παραδέχεται φίλη της 19χρονης.

Η κατάθεση της 19χρονης

«Μόλις κατάλαβα ότι το μωρό που βρήκανε ήταν το δικό μου, πήγα σπίτι, μπήκα στο δωμάτιο μου και άρχισα να κλαίω. Τις επόμενες μέρες συνέχισα να πηγαίνω κανονικά στο σχολείο, έκανα ότι έκανα και πριν», είπε στους αστυνομικούς.

Επίσκεψη ψυχιάτρου

Τον λόγο που η 19χρονη σκότωσε το παιδί της με τη μάνα της να στέκει σιωπηλός μάρτυρας, θα το αναζητήσουν οι ειδικοί. Το πρωί της Τρίτης ψυχίατρος τις επισκέφθηκε στα κρατητήρια.