Εικόνες καταστροφής στη Λευκάδα – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Εικόνες καταστροφής στη Λευκάδα – Πλημμύρισαν σπίτια και ξενοδοχεία

vasilikiΣε απόγνωση οι κάτοικοι της Βασιλικής
Τραγικές εικόνες δημιούργησε η χθεσινή κακοκαιρία στην Βασιλική της Λευκάδας, με πολλά σπίτια, ξενοδοχεία αλλά και το κέντρο Υγείας και την Αστυνομία να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

Οι κάτοικοι έχουν εξαγριωθεί βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μια και οι μπούκες που βγαίνουν τα νερά στη θάλασσα φαίνεται να είναι βουλωμένες. 
 

Μεγάλες καταστροφές έχει πάθει το ξενοδοχείο Vassiliki Bay ένα ξενοδοχείο που είναι μόλις 50 μ. από τη θάλασσα με το ισόγειό του να έχει πλημμυρίσει και τους ενοίκους τους να μεταφέρονται εκτός. 

Ο ιδιοκτήτης του, Πάνος Σκληρός, πρώην δήμαρχος της Λευκάδας μίλησε στο lefkadapress τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις 50 μ. από τη θάλασσα να πλημμυρίζει από τα νερά της βροχής επειδή οι μπούκες και τα φρεάτια είναι κλειστά. 

 

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος ενώ μπορεί να παραμείνουν τις επόμενες μέρες σε άλλα καταλύματα. Από πλημμύρα κινδύνευσε και το αστυνομικό τμήμα της Βασιλικής όπου βρίσκεται κοντά αλλά και το κέντρο Υγείας. Αναγκάστηκαν και έσπασαν την μάντρα του σχολείου ώστε να φύγουν τα νερά.

 

Πηγή: lefkadapress.gr