Βόλος: Έκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή τον ξύπνησε – Χαμός στο δικαστήριο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Βόλος: Έκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή τον ξύπνησε – Χαμός στο δικαστήριο!

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε ξανά. Σκηνές βίας μπροστά στο μικρό τους παιδί...
Βόλος: Έκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή τον ξύπνησε – Χαμός στο δικαστήριο!
Απείλησε τη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή κρίθηκε την περασμένη Δευτέρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 38χρονος Βολιώτης.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη για να απολογηθεί για τις πράξεις του, που συνέβησαν στις 17 Δεκεμβρίου 2017. Η παθούσα είπε ότι όλα συνέβησαν επειδή ξύπνησε τον σύζυγό της για να πάει το παιδί σε πάρτι. Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, είπε ότι υπήρξαν βίαια περιστατικά στο παρελθόν.

Το δικαστήριο καταδίκασε και έναν υπήκοο Μπαγκλαντές για ψευδή αναφορά στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Στις 17 Ιουλίου ο αλλοδαπός δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης στους αστυνομικούς, σε έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το Τριμελές επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, καταδικάζοντας τον κατηγορούμενο ερήμην. Τέλος, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε προχθές έναν 36χρονο Ρομά σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη για απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος, που συνέβη στις 4 Ιουνίου 2016.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr