Σύρος: Ο καπετάνιος του «Νήσος Σάμος» βρήκε τη λύση – Οι εικόνες με τη μανούβρα του πλοίου στο λιμάνι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σύρος: Ο καπετάνιος του «Νήσος Σάμος» βρήκε τη λύση – Οι εικόνες με τη μανούβρα του πλοίου στο λιμάνι

Η Σύρος υποδέχτηκε το πλοίο "Νήσος Σάμος" που έφτασε από Λέσβο και Χίο. Οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά και οι εικόνες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο...

Η Σύρος υποδέχτηκε το πλοίο «Νήσος Σάμος» που έφτασε από Λέσβο και Χίο για να παραλάβει εκδρομείς που έσπευσαν να πάρουν ανάσες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Καθώς οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 16:00 το πλοίο σφυρίζοντας πέρασε τα φανάρια του λιμανιού της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Η επιβλητική παρουσία του πλοίου «Νήσος Σάμος» εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην αποβάθρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν από κοντά καθώς και τη μανούβρα του καπετάνιου του, Γιώργου Αρβανίτη. Λόγω της σημαντικής εορτής του Αγίου Πνεύματος, το συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε προγραμματιστεί καιρό πριν από την εταιρεία, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου στο «κλεινόν άστυ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γιαπωνέζικο σκαρί του «Νήσος Σάμος» της HELLENIC SEAWAYS έχει προσεγγίσει στη Σύρο συνολικά έξι φορές, από τότε που πρωτοδρομολογήθηκε στην Ελληνική Ακτοπλοΐα, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2016.

Το Νήσος Σάμος στο λιμάνι της Σύρου:








Πηγή: newsit