Αποκάλυψη – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο

Αποκάλυψη – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο Σοκ από την οικογενειακή τραγωδίας στο Ναύπλιο – Μία ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, ενώ η κόρη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από διαρροή σε μπουκάλα αερίου – Ποια η κατάσταση υγείας της κόρης – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (07/05/2018) στην Καραθώνα Ναυπλίου.

Μία γυναίκα ηλικίας 85 ετών έχασε τη ζωή της, ενώ η 58χρονη κόρη της μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν σημειώθηκε διαρροή σε μπουκάλα αερίου.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι όπου διέμενε η άτυχη μητέρα τα καλοκαίρια, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες είχε δεχτεί την επίσκεψη της κόρης της.

Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με το argοnafplia.gr, η ηλικιωμένη δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε. Φθάνοντας στο σπίτι οι οικείοι της βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα. Έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να εισέλθουν στο χώρο. Εκεί αντικρίσουν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Άργους.

Ποια η κατάσταση υγείας της
Αρχικά η 58χρονη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει το argοnafplia.gr, σωτήρια για τη γυναίκα ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου. Η άμεση παροχή οξυγόνου αντιρρόπησε το διοξείδιο από το σώμα της γυναίκας, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Άργους, όπου δέχεται την ιατρική βοήθεια γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου.

Σοκ: 50 χρόνια το σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα
Το σπίτι που μένει η ηλικιωμένη, από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο, τα τελευταία 50 χρόνια, δεν έχει ρεύμα, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να χρησιμοποιούσαν γκάζι προκειμένου να λειτουργήσουν οι οικιακές συσκευές του σπιτιού.

Δύο από αυτές τις μπουκάλες βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και όπως όλα δείχνουν κάποια από αυτές είχε διαρροή, με αποτέλεσμα την τραγωδία. newsbomb.gr