Νεκρός βρέθηκε ο 48χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Ιωνία Αττικής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Νεκρός βρέθηκε ο 48χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Ιωνία Αττικής

Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου.
Ο 48χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας είπε στους γονείς του πως θα πήγαινε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ηρακλείου για ένα καφέ. Δυστυχώς όμως δε γύρισε ποτέ.
Η σορός του εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ. Δίπλα του σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε μια καραμπίνα.
Φως στα αίτια του θανάτου του 48χρονου θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Την τραγική είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η «Γραμμή Ζωής», αναφέροντας πως «η περιπέτεια του Μάριου Καλομοίρη δεν είχε αίσιο τέλος. Την 02.05.2018, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.
Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο, απέναντι από το ΟΑΚΑ, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Ο άτυχος 48χρονος, είχε εξαφανισθεί την 30.04.2018, από το σπίτι του στην Νέα Ιωνία Αττικής. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».