Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη

Η 19χρονη μητέρα και η γιαγιά του νεκρού βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη στις 26 Φεβρουαρίου συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

Η υπόθεση με το νεκρό βρέφος που είχε συνταράξει το πανελλήνιο εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. σχεδόν τρεις μήνες μετά. Οι δύο γυναίκες, που συνελήφθησαν την Κυριακή φέρονται να έχουν ομολογήσει την πράξη τους. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη ομολόγησε πως είχε μια ανεπιθύμητη κύηση και δεν ήθελε να κρατήσει το βρέφος, καθώς και ότι με τη βοήθεια της μητέρας της έπνιξαν το νεογέννητο και το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Σημειώνεται πως το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης, από ρακοσυλλέκτη στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το πιθανότερο σενάριο ήταν ο θάνατός του να επήλθε από στραγγαλισμό με τον ομφάλιο λώρο και με σχοινί.



Πηγή: newsbeast