Φρίκη! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στην Ιταλία – Τη βίασαν πάνω από 10 και τραβούσαν βίντεο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στην Ιταλία – Τη βίασαν πάνω από 10 και τραβούσαν βίντεο

Σοκάρει ο εφιάλτης που έζησε μια Βρετανίδα τουρίστρια ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία.

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στην Ιταλία – Τη βίασαν πάνω από 10 και τραβούσαν βίντεοΉταν η τελευταία νύχτα παραμονής της 50χρονης γυναίκας στο ξενοδοχείο που έμενε με την κόρη της.

Η Βρετανίδα από το Κεντ υποστηρίζει ότι της επιτέθηκαν μια μέρα πριν φύγει από το γνωστό ξενοδοχείο στο Sorrento τον Οκτώβριο του 2016.

Δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον δέκα άντρες που τη βίαζαν και βιντεοσκοπούσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Οι αρχές ανακάλυψαν το chat group «bad habits» όπου κάποιοι από αυτούς μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την ανατριχιαστική επίθεση.

Τη νάρκωσαν και τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο

Η δοκιμασία της τουρίστριας ξεκίνησε όταν πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείου μαζί με την κόρη της. Τους κέρασαν το ποτό οι μπάρμαν που εργάζονταν εκεί. Τους είχαν ρίξει το χάπι βιασμού και λίγο αργότερα μετέφεραν την 50χρονη στην πισίνα όπου τη βίασαν.

Στη συνέχεια φώναξαν και τρίτο εργαζόμενο του ξενοδοχείου που την πήρε στην αίθουσα του προσωπικού. Εκεί περίμεναν τουλάχιστον 10 άντρες, με κάποιους να είναι ημίγυμνοι.

Τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο και τραβούσαν βίντεο από τα βασανιστήρια. Η γυναίκα γύρισε στην Αγγλία και υπέβαλε μηνύσεις. Τα δείγματα DNA και οι εξετάσεις αίματος επιβεβαίωσαν ότι είχε ναρκωθεί.

Η αστυνομία ανακάλυψε τους δράστες από μια φωτογραφία που είχε τραβήξει τους μπάρμαν η 50χρονη και ένα τατουάζ που θυμόταν να είδε στον λαιμό ενός εκ των δραστών.

Από το chat group ταυτοποίησαν περισσότερους ενόχους αλλά υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα εντοπιστούν όλοι όσοι συμμετείχαν. Όλοι όσοι συνελήφθησαν είναι είτε υπάλληλοι είτε πρώην υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για τους Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio και Francesco D’Antonio.

Πηγή: Dailymail