Υποβιβασμός κι ευρωπαϊκός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ εάν δεν παίξει στον τελικό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Υποβιβασμός κι ευρωπαϊκός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ εάν δεν παίξει στον τελικό

Με υποβιβασμό και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που δεν κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.


O Γιώργος Σαββίδης έκανε ανάρτηση στο Instagram που δημιουργεί ερωτηματικά αναφορικά με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.


"Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ορισμένους ειδικούς θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας αναφορικά με την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα. Να έχετε μία καλή εβδομάδα", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης με τη μορφή story στο Instagram του γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για την ομάδα (εν προκειμένω τον ΠΑΟΚ) που δεν θα συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ποινή περιγράφεται ξεκάθαρα στο άρθρο 43 του ΚΑΠ. Υποβιβασμός, απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια και πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώsport24.gr