Χωρισμός Κικίλια – Μπαλατσινού: Απίστευτη αποκάλυψη για τον Πέτρο Κωστόπουλο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Χωρισμός Κικίλια – Μπαλατσινού: Απίστευτη αποκάλυψη για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

"Η Τζένη ένιωθε θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα".

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού χώρισαν εντελώς απρόσμενα και το Down Town κάνει μια προσέγγιση στις αιτίες που οδήγησαν στον ξαφνικό χωρισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα γράφει ο Πάνος Ζόγκας, καθώς αποκαλύπτει ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μετακόμισε σχεδόν απέναντι από το σπίτι του ζευγαριού! Το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει τα εξής:

Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα.

Μάλιστα, κάποιες φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Μαι, η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις στη σχέση.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε τελευταία στιγμή να κάνει Πάσχα στο Πόρτο Χέλι μαζί με τον Μάξιμο. Σε εκείνη την παρέα, στο ίδιο σπίτι ήταν και η αδερφή του Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα, με την οποία η Τζένη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Επίσης, απέναντι, στις Σπέτσες, βρισκόταν ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αυτό είχε αποτέλεσμα ο Πέτρος και η Τζένη να βρεθούν στην Ανάσταση στην ίδια εκκλησία, κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα την Τζένη, σύμφωνα με το περιβάλλον της. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε και μίλησε, αν και τον περισσότερο χρόνο η Τζένη τον πέρασε μέσα στο εκκλησάκι και ο Πέτρος έξω μαζί με τον Μάξιμο. Γενικά ο Πέτρος ήταν και ένας από τους λόγους που προκλήθηκαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Πηγή: zappit