Μία απίστευτη ιστορία: Γαϊδουράκι νομίζει ότι είναι… σκύλος! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μία απίστευτη ιστορία: Γαϊδουράκι νομίζει ότι είναι… σκύλος! (video)

Μία απίστευτη ιστορία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Ο Tim είναι ένα μικροσκοπικό γαϊδουράκι, του οποίου η ιστορία έχε συγκινήσει τους πάντες, αλλά και τους έχει κάνει να γελάσουν. Το γαϊδουράκι ζει ως κατοικίδιο μέσα στο σπίτι μίας οικογένειας και συμπεριφέρεται, ακριβώς όπως ένας σκύλος. Του αρέσει να πηδάει στους καναπέδες, να παίζει με τη μπάλα, να γλύφει την ουρά του, απολαμβάνει τα χάδια, ενώ βγαίνει έξω στον κήπο για την ανάγκη του, ενώ πρώτα τρέχει προς την πόρτα χτυπώντας, όπως ο σκύλος.

Ωστόσο, πίσω από τον Tim κρύβεται μία συγκινητική ιστορία. Το γαϊδουράκι γεννήθηκε πολύ μικρό και ο κτηνίατρος δεν του έδινε πολλές ελπίδες για να ζήσει. Μία οικογένεια αποφάσισε να το πάρει μαζί της στο σπίτι και να το βοηθήσει, ελπίζοντας στο θαύμα. Όλα τα μέλη της οικογένειας έσκυψαν πάνω από το γαϊδουράκι το αγάπησαν, το φρόντισαν, το τάισαν κι εκείνο σταδιακά άρχισε να γίνεται καλύτερα.

Το θαύμα έγινε και ο Tim μένει μαζί με την οικογένεια που το φρόντισε και συμπεριφέρεται, όπως τα σκυλάκια που έχουν. Δείτε το βίντεο με το αξιολάτρευτο γαϊδουράκι!