Το Huawei P20 Pro προσφέρει όλα όσα υπόσχεται στον χρήστη του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Το Huawei P20 Pro προσφέρει όλα όσα υπόσχεται στον χρήστη του

Το Huawei P20 Pro προσφέρει όλα όσα υπόσχεται στον χρήστη Ï„Î¿Ï…Η ναυαρχίδα της εταιρείας διαθέτει ένα πλήρες πακέτο, με την εκπληκτική κάμερα των 40 Μegapixels να ξεχωρίζει
Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που η Huawei παρουσίασε στο Παρίσι τη νέα σειρά των smartphones της, τις ναυαρχίδες της P20 Pro και P20. Το newsbeast.gr βρέθηκε στην πόλη του φωτός, σε μια όμορφη εμπειρία που αποκόμισε από το πολύ καλά οργανωμένο event της εταιρείας για παραπάνω από 1.000 δημοσιογράφους από όλον τον πλανήτη.
Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και σε παγκόσμια πρωτιά τις νέες συσκευές της Huawei, που έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό, ειδικά στον κομμάτι της κάμερας. Άλλωστε, εκεί επικεντρώθηκε και η παρουσίαση των συσκευών από τον CEO της εταιρείας, Richard Yu.
Οι δύο νέες συσκευές της Huawei διαθέτουν τις καλύτερες τεχνολογίες στον τομέα της κάμερας, κάτι που επιβεβαιώνει και το DxOMark, με το P20 Pro να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης και το P20 στη δεύτερη. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά το Huawei P20 Pro, έφτασε τους 109 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία, ενώ το P20 βαθμολογείται με 102.
hewtp11hewtp1

Παραπάνω από τις προσδοκίες

Η Huawei μας έδωσε λίγη ώρα μετά την παρουσίαση και μια συσκευή (P20 Pro), για να μπορέσουμε να την… περιεργαστούμε. Έτσι, δοκιμάσαμε τις δυνατότητές της τόσο στο Παρίσι όσο -και κυρίως- στην Αθήνα, με την επιστροφή από τη Γαλλία. Μεγάλο βάρος της αξιολόγησής μας έπεσε στο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει: την κάμερα, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν… λυπηθήκαμε το P20 Pro. Το δοκιμάσαμε σχεδόν σε όλες τις πιθανές συνθήκες. Βράδυ, με ελάχιστο φωτισμό, με το Παρίσι και την Αθήνα… στο πιάτο μας, σε κόντρα ήλιο, αλλά και σε φυσιολογικές για τα ελληνικά δεδομένα συνθήκες. Οι προσδοκίες μας όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν, αλλά ξεπεράστηκαν, ιδίως στο βραδινό σκηνικό με την επιλογή «νύχτα» στο μενού της συσκευής.
Οι φωτογραφίες που βγάλαμε, αναδεικνύουν τις δυνατότητες του smartphone των τριών καμερών της Leica, με τη μια από αυτές να φτάνει τα 40 Μegapixels. Όμως, μόνο η κάμερα δεν φτάνει για να απολαύσει κάποιος χρήστης του P20 Pro τις εκπληκτικές εικόνες που μπορεί να απαθανατίσει με αυτό. Η OLED Full View οθόνη των 6,1" προσφέρει μια κρυστάλλινη εικόνα. Εάν από την κατηγορία των θεμάτων επιλέξει κανείς το «Caribbean Beach» θα καταλάβει τη λεπτομέρεια. Για τα αντιστοίχως ωραία γραφικά στηρίζεται στη Mali-G72 MP12 GPU.
hewtp4hewtp5

Δυνατός επεξεργαστής, το γνωστό εύκολο μενού

Στο εσωτερικό του Huawei P20 και του Huawei P20 Pro βρίσκουμε τον HiSilicon Kirin 970, κατασκευής της ίδιας της Huawei (μέσω της θυγατρικής της), αρχιτεκτονικής 10nm. Διαθέτει τέσσερεις πυρήνες Cortex-A73 χρονισμένους στα 2,4GHz για τις απαιτητικές λειτουργίες, και τέσσερεις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1,8GHz για εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικώς, έχει όλο το «πακέτο» για να αποτελέσει εκτός από εργαλείο διασκέδασης και ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς για απαιτητικούς επαγγελματίες. Σε αυτό συμβάλει και η μνήμη RAM των 6GB, που είναι αρκετή για την ομαλή διαχείριση πολλαπλών ενεργών εφαρμογών.
Το μενού του P20 Pro δεν διαφέρει κατά πολύ (έως και καθόλου) από το αρκετά απλό και λειτουργικό των προηγούμενων μοντέλων της εταιρείας, ενώ το Android 8.1 Oreo είναι φιλικό προς τον χρήστη. Τέλος, για όσους αγχώνονται σχετικά με το πού θα αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή και τη μουσική τους, το P20 Pro διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης.

Εντυπωσιακή ταχύτητα φόρτισης και καλά ηχεία

Όσον αφορά την μπαταρία, είναι χωρητικότητας 4000mAh, η οποία δίνει αυτονομία στον χρήστη για… βαρύ πρόγραμμα, διάρκειας αρκετών ωρών. Όμως, το εντυπωσιακό είναι το πόσο γρήγορα επαναφορτίζεται. Στη δοκιμή που κάναμε, χρειάστηκε λιγότερο από μιάμιση ώρα για να φτάσει από το 25% στο 100%.
Τέλος, και στο θέμα «ήχος» η συσκευή δεν υπολείπεται. Μεταδίδεται στερεοφωνικά από τα ηχεία της συσκευής, που προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο έντασης. Γενικά, πρόκειται για μια πλήρη συσκευή, που θα ικανοποιήσει τους χρήστες της.
hewtp2hewtp8hewtp6hewtp7hewtp3hewtp10hewtp9
newsbeast.gr