Θέλει να είναι στον τελικό ο Σαββίδης! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Θέλει να είναι στον τελικό ο Σαββίδης!

svarΙβάν Σαββίδη παρόντος ο τελικός; Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να παρακολουθήσει από κοντά το ματς στο ΟΑΚΑ, καθώς ζήτησε διευκρινίσεις από τη Super League για την εφαρμογή της ποινής του
Παρών στον τελικό του Κυπέλλου ο Ιβάν Σαββίδης; 

Τουλάχιστον αυτή φαίνεται ότι είναι η επιθυμία του, καθώς αυτό «μαρτυρούν» οι κινήσεις του. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια λόγω της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο «δικέφαλος του Βορρά» απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή της ποινής που του έχει επιβληθεί. 

Αναλυτικά αναφέρεται 
«Με την με αριθμό 23/2018 απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επικυρώθηκε μεταξύ άλλων η επιβληθείσα στον πρόεδρο του ΔΣ μα κ. Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών ετών. Παρακαλούμε, υπό την αίρεση ότι η ποινή δεν διαφοροποιηθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, λαμβάνοντας υπόψηκαι το πώς αντιμετωπίστηκαν αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά και την αναγκαιότητα ο κ. Σαββίδης να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, να μας επιβεβαιώσετε την έκτακτη εφαρμογή της επιβληθείσας ποινής, δηλαδή ότι ο πρόεδρος μπορεί να παρευρίσκεται σε άλλους χώρους του γηπέδου πλην του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων». 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, το μοναδικό εντός έδρας ματς που έχει είναι την τελευταία αγωνιστική με τον υποβιβασμένο Πλατανιά και για να στέλνουν οι άνθρωποι του συλλόγου τη συγκεκριμένη επιστολή τη δεδομένη στιγμή, έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η λογική λέει ότι η Super League θα ρίξει το… μπαλάκι στην ΕΠΟ.