Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Η φωτογραφία που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια [εικόνα] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Η φωτογραφία που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια [εικόνα]

 Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Η φωτογραφία που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια [εικόνα]Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον θάνατο του 27χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο, Νίκου Χατζηπαύλου, είδε χθες το φως της δημοσιότητας, μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, ο άτυχος φοιτητής έχει σημάδια στα χέρια του, τα οποία, όπως δήλωσαν οι δικοί του, δείχνουν ότι τον έδεσαν και μετά τον σκότωσαν.
Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέρι. Σημάδι το οποίο, σύμφωνα με τη μητέρα του 27χρονου, δεν υπήρχε πριν από το θάνατό του.
Οι οικείοι του, αποκλείουν το σημάδι αυτό να προέρχεται από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς -όπως λένε- ήταν εξαιρετικά χαλαρά. 
Η φωτογραφία, που έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα της Κω, ενισχύει πλέον το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
«Το παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί», λέει ο ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας. iefimerida.gr