Τα κατορθώματα του Σπανούλη συνεχίζονται... [ΒΙΝΤΕΟ] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα κατορθώματα του Σπανούλη συνεχίζονται... [ΒΙΝΤΕΟ]

Βασίλης Î£Ï€Î±Î½Î¿ÏÎ»Î·Ï‚Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και στην Basket League «πατώντας» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος (Α1 ΕΣΑΚΕ). Ο «Kill Bill» είχε διακριθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες και στην Euroleague ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην πρώτη θέση των κορυφαίων πασέρ.

Στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (73-79) ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τους 5.200 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος (1992 - μέχρι και σήμερα).


Με τους 13 πόντους που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφτασε τους 5.205 στην Basket League και έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην λίγκα. «Είμαι ευλοημένος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου», δήλωσε στην ΕΡΤ, ο καλαθοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» που κυνηγά να περάσει και στην πρώτη θέση των πασέρ καθώς σήμερα βρίσκεται στη δεύτερη θέση των ασίστ πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη. * Ο Νίκος Γκάλης, μετρά 12.714 πόντους στην καριέρα του και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (περιλαμβάνονται και οι πόντοι προ Α1 ΕΣΑΚΕ).