Σενάριο για Μολέδο αντί του Μποτία στον Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Σενάριο για Μολέδο αντί του Μποτία στον Ολυμπιακό!

Σενάριο για Μολέδο αντί του Μποτία στον Ολυμπιακό!Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να αποκτήσει τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγο Μολέδο, ώστε να καλύψει το κενό του Αλμπέρτο Μποτία.
Νέες φήμες για Μολέδο στον Ολυμπιακό!

Είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προβούν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους μετά το τέλος της τρέχουσας (και πολύ κακής για τους ίδιους) σεζόν. Είχε φανεί εδώ και καιρό, αλλά το επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία που είχε προς τους παίκτες τη Δευτέρα, όπου… άστραψε και βρόντηξε.

Ένας από τους παίκτες που πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στο λιμάνι τη νέα σεζόν είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες τον Αύγουστο του 2014. Το συμβόλαιό του λήγει και φαίνεται ότι δεν είναι πιθανό να του γίνει η οποιαδήποτε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η «Sportday», είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιανός στόπερ που αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Μολέδο και πιθανότατα θα τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα χρονιά, αφού φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία», τόνισε πηγή από τη Βραζιλία. Παράλληλα, υπάρχει η αίσθηση εντός του Ολυμπιακού ότι ο 30χρονος αμυντικός μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Ισπανού. sport-fm.gr