Το τελευταίο κινητό που ανακοίνωσε η Samsung δεν συνδέεται στο Internet - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Το τελευταίο κινητό που ανακοίνωσε η Samsung δεν συνδέεται στο Internet

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα κινητό για το παιδί σας ή για τους ηλικιωμένους γονείς σας και θέλετε να εξασφαλίσετε τη μηδενική κατανάλωση mobile data τότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, και το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε κάποια συσκευή candybar της Nokia.

Η Samsung φαίνεται πως επιθυμεί να καρπωθεί κάποιο ποσοστό από αυτή την αγορά και για αυτό παρουσίασε το Galaxy J2 Pro, το οποίο δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Internet μέσω WiFi ή μέσω 3G και LTE. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα smartphone με Android από το οποίο έχουν “ξηλωθεί” όλα τα modems, καθιστώντας το ιδανική λύση για παιδιά, ηλικιωμένους ή… παρανοϊκούς με την ασφάλεια.

Από άποψη προδιαγραφών, η συσκευή ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz σε συνδυασμό με 1,5GB RAM και μπαταρία 2600mAh. Η οθόνη έχει διαγώνιο 4,9 ιντσών, είναι τεχνολογίας Super AMOLED και υποστηρίζει ανάλυση qHD. Στη πρόσοψη διαθέτει μία κάμερα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8.0 Megapixels. Το κόστος του Galaxy J2 Pro στην αγορά της Ν. Κορέας είναι $185 και κυκλοφορεί σε Black και Gold.

Να αναφέρουμε πως η Samsung προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε μαθητές ηλικίας 18 έως 21 ετών μέχρι τις 30 Ιουνίου στη Ν. Κορέα, πρωτοβουλία που θα συμπέσει με τις εξετάσεις εισδοχής στα κολλέγια και Πανεπιστήμια της χώρας. Φαίνεται πως αν είστε μαθητής και καταθέσετε τα μετρητά για ένα από αυτά τα τηλέφωνα πριν από τις εξετάσεις, θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας μετά τις εξετάσεις. insomnia.gr