Ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Μπους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Μπους

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μπάρμπαρα ÎœÏ€Î¿Ï…Ï‚Η 92χρονη σήμερα Μπους είναι η μόνη γυναίκα στην αμερικανική ιστορία που είδε τον σύζυγο αλλά και τον γιο της να αναλαμβάνουν το ανώτατο αξίωμα της χώρας.
Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους, η οποία αποφάσισε να διακόψει τη νοσηλεία της.

Αυτό γνωστοποίησε το γραφείο του πρώην προέδρου με μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο Χιούστον της Πολιτείας Τέξας την Κυριακή.

Η σύζυγος του Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους (ήταν πρόεδρος την τετραετία 1989-1993) είναι 92 ετών. Ο σύζυγός της, ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι 93, ενώ ο γιος της Τζορτζ Ουόκερ, ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι 71. Η Μπους είναι η μόνη γυναίκα στην αμερικανική ιστορία που είδε τον σύζυγο αλλά και τον γιο της να αναλαμβάνουν το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Η Μπάρμπαρα και ο Τζορτζ Μπους είναι παντρεμένοι 73 χρόνια.

Η Μπους αποφάσισε στο εξής να λαμβάνει μόνο «παρηγορητική θεραπεία», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το σύντομο δελτίο Τύπου δεν διευκρινίζει την πάθηση της Μπους, απλά αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα είχε εισαχθεί σε νοσοκομεία.

Κατά το CNNi, η Μπους πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και καρδιοπάθεια. Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε ότι της προσφέρονται φροντίδες στο σπίτι της. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις παθήσεις της. Η Μπους φέρεται να πάσχει από τη νόσο Γκρέιβς, αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί διαταραχές του θυρεοειδούς.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς ανέφερε ότι «ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία προσεύχονται για όλη την οικογένεια Μπους». news247.gr