Προπονητής κάνει αλλαγή τον παίκτη του κι αυτός ξεσπά πάνω του με βρισιές και κλωτσιές! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Προπονητής κάνει αλλαγή τον παίκτη του κι αυτός ξεσπά πάνω του με βρισιές και κλωτσιές! (video)

Τι το 'θελε ο ευλογημένος να τον κάνει αλλαγή; Αμέσως μετά έξαλλος ο παίκτης, άρχισε να ωρύεται κατά του προπονητή του για την απόφασή του αυτή, ενώ σήκωσε και χέρι...

Τα παραπάνω αδιανόητα έλαβαν χώρα στην Βολιβία, στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση των Σπορτ Μπόις με τη Νασιονάλ Ποτόσι, όταν ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων άρχισε εκτός εαυτού αρχικώς να βρίζει τον προπονητή του, γιατί αυτός προέβη σε αλλαγή του.

Ο Βραζιλιάνος Τιάγκο ντος Σάντος τα… πήρε στο κρανίο όταν αντικαταστάθηκε από τον τεχνικό της Ποτόσι, Εντγκάρδο Μαλβεστίτι, κατά τα τέλη του α’ ημιχρόνου, στο 32ο λεπτό.

Μάλιστα την ώρα που έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, ο παίκτης έσπρωξε με δύναμη τον προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «π@@@@@@ γιο»!

Τότε όσοι κατάφεραν από τον πάγκο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, πετάχθηκαν και παρεμβλήθηκαν ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή προκειμένου να σταματήσει το επεισόδιο εκεί, αν και θεωρείται δεδομένη κάποιου είδους απόδοση ποινής στον θερμόαιμο παίκτη.