Πρόγνωση καιρού: «Μίνι καλοκαίρι» δείχνει σήμερα το θερμόμετρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πρόγνωση καιρού: «Μίνι καλοκαίρι» δείχνει σήμερα το θερμόμετρο

sunnydays2323Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 26, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις, με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Αττική

Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς.

Θερμοκρασια: από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη του Πάσχα (11-04-2018)

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα κυρίως στα νότια.

Πηγή: meteo.gr