Παίζει δυνατά του Νταμπίζα για Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Παίζει δυνατά του Νταμπίζα για Ολυμπιακό!

Παίζει δυνατά του Νταμπίζα για Ολυμπιακό!Βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι είναι ο Νίκος Νταμπίζας.
Αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νίκος Νταμπίζας στον Ολυμπιακό, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι «ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν πολλές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν και δεν σχετίζονται μόνο με το ρόστερ, όπου δεδομένα θα σημειωθούν πολλές αποχωρήσεις και παράλληλα πολλές αφίξεις. Θα γίνουν, όπως φαίνεται, διαφοροποιήσεις και σε πόστα και φυσικά ανάμεσα σε αυτές είναι και η πρόσληψη του νέου προπονητή. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Όπως πληροφορηθήκατε από τη Μεγάλη Πέμπτη, αν οι Πειραιώτες πάνε σε λύση από το εσωτερικό, δύο περιπτώσεις που θα «παίξουν» δυνατά είναι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, αλλά και του Νίκου Νταμπίζα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακό φαίνεται να αποτελεί τη βασική υποψηφιότητα στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Δεν πρόκειται για οριστική απόφαση, υπάρχουν κι άλλες λύσεις που εξετάζονται, αλλά αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο του πρώην τεχνικού διευθυντή των Παναθηναϊκού και Ομόνοιας. sport-fm.gr