Ομολόγησε η 25χρονη – «Σκηνοθέτησα απόπειρα βιασμού για να γλιτώσω τον γάμο» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ομολόγησε η 25χρονη – «Σκηνοθέτησα απόπειρα βιασμού για να γλιτώσω τον γάμο»

Ομολόγησε τελικά η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου, ότι η ίδια αυτοτραμαυτίστηκε, και σκηνοθέτησε το όλο σκηνικό με σκοπό μόνο και μόνο να αναβάλλει τον γάμο. Μάλιστα, η 25χρονη εξήγησε στην ΕΛ.ΑΣ. τους ακριβείς λόγους που αποφάσισε να σκηνοθετήσει την απόπειρα βιασμού και περιέγραψε κυνικά τι ακριβώς είχε στο μυαλό της.

«Ήθελα να αναβάλλω τον γάμο»

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος η 25χρονη αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα και συχνές εντάσεις με τον φίλο της, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Όπως εξήγησε η νεαρή έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και τα τελευταία χρόνια μένει με τον φίλο της στο Περιστέρι. Είχαν μάλιστα προγραμματίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Μάιο.

Η βοηθός οδοντιάτρου υποστήριξε στους αστυνομικούς, όμως, ότι άρχισε να μετανιώνει την απόφασή της να παντρευτεί. Υποστήριξε ότι έκανε κάποιες σχετικές συζητήσεις με τον σύντροφό της αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που εκείνη ήθελε. Κατά τους ισχυρισμούς τους αυτή η απόπειρα βιασμού θα της έδινε τον χρόνο που χρειαζόταν για να απομακρυνθεί από τον σύντροφό της και να επιστρέψει σταδιακά στην οικογένειά της.

Ακόμη πιο κυνικά ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε και τον ψυχολόγο που την εξέτασε μετά την υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού. «Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ», υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση. «Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε η 25χρονη, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Να σημειωθεί ότι η βοηθός οδοντιάτρου όχι μόνο σκόρπισε τον τρόπο στην περιοχή του Πεδίου του Αρεως αλλά με αφορμή τα όσα είχε καταγγείλει οδήγησε και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής να βγάλει σχετική ανακοίνωση, ενώ ακόμη περισσότερη αναστάτωση προκάλεσε όταν ενώ αρχικά το Σάββατο, στη συμπληρωματική της κατάθεση, ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε το βιασμό, την Κυριακή, δια του δικηγόρου της τα πήρε όλα πίσω, κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι την πίεσαν να πει τα περί σκηνοθεσίας και ότι υπέγραψε χωρίς να διαβάσει τα πρακτικά από την κατάθεσή της! Μετά από όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσε και αφού ο δικηγόρος της μετ’ επιτάσεως επί διήμερο, μιλώντας σε πολλά ΜΜΕ, προσπαθούσε να πείσει ότι η πελάτισσά του δεν ομολόγησε τα περί σκηνοθεσίας της απόπειρας βιασμού, τελικά η 25χρονη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την ιστορία για να αποφύγει το γάμο.

Η ιστορία που δεν… «κολλούσε»

Η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση την ώρα που σχολούσε από την εργασία της σε κλινική κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Υποστήριξε ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε από πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί, την άρπαξε από το μπράτσο και άρχισε να την βρίζει μιλώντας με σπαστά ελληνικά, και να την τραβά σε ένα απόμερο σημείο κοντά στο αλσύλλιο του Πεδίου του Άρεως.

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα της υπό την απειλή ενός μαχαιριού, όμως εκείνη, όπως υποστήριζε, προέβαλε αντίσταση και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει από το σημείο και να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του ο οποίος κρατούσε τσίλιες.

Η 25χρονη, μάλιστα, στην κατάθεσή της είχε δώσει και το προφίλ του δράστη.

Υποστήριζε ότι ήταν καστανόξανθος, με ανοιχτόχρωμα μάτια, είχε ύψος περίπου 1,80 και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Τα ρούχα της οδοντιάτρου είχαν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση και πιθανό εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων του δράστη.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος