Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και... Μίτσελ (;) για Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και... Μίτσελ (;) για Ολυμπιακό!

Τελευταίο όνομα που ακούστηκε ως υποψήφιος προπονητής στον κόκκινο πάγκο ενόψει της νέας σεζόν είναι ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών που κυκλοφορεί ελεύθερος.
O Όσκαρ Γκαρθία θα πρέπει να θεωρείται "τελειωμένος" από τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και ήδη τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί γύρω από τον αντικαταστάτη του, αυξάνονται από μέρα σε μέρα.

Οι Μιλόγεβιτς και Πέδρο Μαρτίνς ήταν οι πρώτοι που είχαν ακουστεί αμέσως μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, όταν ξεκίνησε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση του Γκαρθία στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Ιανουάριο, όταν απολύθηκε από την Γκιμαράες. Τις τελευταίες ώρες προστέθηκε άλλο ένα όνομα ενός παλιού μας γνώριμου.

Ο λόγος για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού! Ο Ισπανός αποχώρησε πριν από τρεις μήνες από την Μάλαγα και πλέον είναι ελεύθερος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στα χέρια του από πλευράς "ερυθρολεύκων" και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα του γίνει κιόλας προσφορά το επόμενο διάστημα.

Απλώς είναι ένας άνθρωπος που έχουν σε εκτίμηση αρκετοί μέσα στον σύλλογο και επιπλέον, είναι ένας προπονητής που αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Και κάτι άλλο επίσης που έχει τη σημασία του: Ο Μίτσελ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Πειραιά…

Στην Ισπανία λοιπόν θεωρούν ότι ο Μίτσελ θα "παίξει" δυνατά στα διάφορα σενάρια που θα ακολουθήσουν για τον διάδοχο του Όσκαρ Γκαρθία. sport24.gr