«Μανωλάς, ο άγγελος του Ντι Φραντσέσκο που ολοκλήρωσε το θαύμα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

«Μανωλάς, ο άγγελος του Ντι Φραντσέσκο που ολοκλήρωσε το θαύμα»

«Μανωλάς, ο άγγελος του Ντι Φραντσέσκο που ολοκλήρωσε το θαύμα»Ύμνοι των Ιταλών για τον Έλληνα αμυντικό.

Ο ιταλικός Τύπος υποκλίθηκε στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για την ιστορική πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League.

«Ποιος ξέρει αν ο Κώστας Μανωλάς θα είχε ονειρευτεί να σκοράρει ένα τόσο δύσκολο γκολ όσο αυτό. Δεν είναι επιθετικός, αλλά μόνο στο Champions League αυτής της σεζόν, έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ . Αφού κυριολεκτικά εκμηδένισε ένα σούπερ σταρ όπως ο Λιονέλ Μέσι, στη συνέχεια αποφάσισε να φορέσει φτερά και ένα φωτοστέφανο και να γίνει ένας άγγελος. Το τρέξιμο του μετά το γκολ θα παραμείνει ανεξίτηλο στην καρδιά των φίλων της Ρώμης. Μια κραυγή που θα ηχούσε όλη τη νύχτα σε κάθε γωνιά της Αιώνιας Πόλης. Αυτή η κραυγή, ένωσε χιλιάδες άλλες κραυγές των οπαδών της Ρόμα, κτυπώντας ιδανικά τις καμπάνες του Αγίου Πέτρου για την αφύπνιση των ονείρων της σε μια νύχτα του Champions League. Ο Μανωλάς, ένας αμυντικός ο οποίος, παρά τον ρόλο του , αποφάσισε, να αλλάξει το πρόσωπο της ιστορίας του ποδοσφαίρου της Ρώμης», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

«Δεν με ενδιαφέρει να περάσω εγώ ιστορία, εκείνο που έχει σημασία είναι που η ομάδα είναι στα ημιτελικά του Champions League, αφού έχει νικήσει την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Το πιστεύαμε, αισθανόμαστε ότι είχαμε τιμωρηθεί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είδαμε ότι η Ρόμα είναι εκεί. Εχουμε μία ισχυρή ομάδα και αξίζουμε όλο εκείνο που έχουμε πετύχει», είπε ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στην έδρα της την τρέχουσα σεζόν στο Champions League, ενώ στους ομίλους κέρδισε με 3-0 και την Τσέλσι. onsports.gr