Φήμες για Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Φήμες για Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο

XRISTODOΟ Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και, από την πλευρά του, φαίνεται πως ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. 

Όπως γράφει το «Φως», κύκλοι μάνατζερ διαδίδουν διάφορες φήμες όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεσή του, χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή κίνηση. 

Στο «παιχνίδι» μπαίνει και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες από το εξωτερικό (κυρίως από Ιταλία και Βέλγιο). Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να είναι ένα κόλπο της πλευράς του παίκτη για να μπορέσει να πιέσει την «Ένωση» και να προσφέρει το συμβόλαιο που αναζητά. 

Οι Πειραιώτες, από τη μεριά τους, αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ομάδα της νέας σεζόν. Αυτή τη στιγμή, δηλαδή, δεν τίθεται κανένα θέμα Χριστοδουλόπουλου για τον Ολυμπιακό. protothema.gr