Η βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την... Ελληνίδα πεθερά της, πρώην βασίλισσα Σοφία, μπροστά στον κόσμο [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την... Ελληνίδα πεθερά της, πρώην βασίλισσα Σοφία, μπροστά στον κόσμο [βίντεο]

Η βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την... Ελληνίδα πεθερά της, πρώην βασίλισσα Σοφία, μπροστά στον κόσμο [βίντεο] Ενα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου αποδεικνύει ότι ούτε οι βασίλισσες καταφέρνουν να ξεφύγουν από τις... πεθερές. Και μάλιστα από τις Ελληνίδες πεθερές.

Πρωταγωνίστριες του βίντεο η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και η Ελληνίδα πεθερά της, τέως βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία. 

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε στη Μαγιόρκα για να γιορτάσει το Πάσχα των Καθολικών και, όπως φαίνεται, έξω από την εκκλησία δεν έλειψε μια στιγμή έντασης ανάμεσα στις δυο γυναίκες. Κλασικές σκηνές για κάθε ελληνική οικογένεια, δηλαδή. Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση του βασιλιά Φελίππε, διακριτικά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Τι συνέβη 

Κάποια στιγμή, ενώ όλοι βρίσκονταν στον καθεδρικό ναό, η τέως βασίλισσα Σοφία αγκάλιασε τις δύο εγγονές της,  Λεονόρ και Σοφία. Η Βασίλισσα Λετίθια περπατούσε δίπλα τους και ξαφνικά σταμάτησε και μπήκε μπροστά τους. Αρχικά φαίνεται να χαϊδεύει το μέτωπο της Λέονορ και στη συνέχεια να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της!

Τέως και νυν βασίλισσες, Σοφία και Λετίθια αρχίζουν να έχουν μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση, η μικρή Λέονορ τσαντισμένη σπρώχνει και τα χέρι της μαμάς της και το χέρι της γιαγιάς της και εκείνη τη στιγμή ο... έκπληκτος βασιλιάς Φελίππε ο οποίος πραγματικά απορημένος βλέπει τις δυο γυναίκες να... τα λένε ένα χεράκι η μια στην άλλη προσπαθεί με ψυχραιμία και απόλυτη ηρεμία να κατευνάσει τα πνεύματα. 

Η σκηνή φυσικά κάνει το γύρο των ισπανικών ΜΜΕ. 


iefimerida.gr