Φρίκη: Ταρίχευσαν ζωντανή 27χρονη – Το μοιραίο λάθος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Φρίκη: Ταρίχευσαν ζωντανή 27χρονη – Το μοιραίο λάθος

Φρίκη: Ταρίχευσαν ζωντανή 27χρονη – Το μοιραίο λάθοςΦρικτός θάνατος για μία 27χρονη – Ταριχεύτηκε ζωντανή, εξαιτίας ιατρικού λάθους - Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα της άτυχης νεαρής.

Τραγικό θάνατο μέσα σε νοσοκομείο βρήκε μία 27χρονη από τη Ρωσία. Εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους ταριχεύτηκε ζωντανή μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Ekaterina Fedyaeva υπέφερε από φρικτούς πόνους μετά από χειρουργική επέμβαση που επεβλήθη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η άτυχη γυναίκα της χορήγησαν κατά λάθος διάλυμα με φορμόλη, μία ουσία που χορηγείται σε πτώματα ώστε να παρεμποδίσει την αποσύνθεσή τους.

Παρά το γεγονός ότι το φρικτό λάθος έγινε σύντομα αντιληπτό από τους γιατρούς, η ζημιά που είχε προκληθεί στον οργανισμό της 27χρονης ήταν μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η μητέρα της, η άτυχη νεαρή υπέφερε από φρικτούς πόνους για δύο ημέρες προτού πέσει σε κώμα. Οι γιατροί την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη, ενώ χρειάστηκε αρκετές φορές να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Τα πόδια της έτρεμαν, είχε σπασμούς, όλο το κορμί της έτρεμε. Της έβαλα κάλτσες, μια ρόμπα, μια κουβέρτα, αλλά έτρεμε τόσο πολύ που δεν μπορώ να το περιγράψω. Κανένας γιατρός δεν ήρθε να τη δει, ενώ συνερχόταν από την αναισθησία. Εμείς δεν είχαμε ιδέα τι ήταν η φορμόλη. Εκείνοι ήξεραν καλά ότι έβαλαν στο κορμί της ένα δηλητήριο. Και δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν. Τώρα καταλαβαίνω ότι η φορμόλη απλά διάβρωνε το σώμα της εκ των έσω. Αλλά δεν έκαναν τίποτα» είπε η μητέρα της.

«Παρακαλούσα τους γιατρούς να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνοι, μου είπαν να πάω σπίτι μου και να μαγειρέψω» ανέφερε η μητέρα. 
Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί ήθελαν απλά να την απομακρύνουν από το νοσοκομείο, «για να αποκρύψουν τα πάντα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας άλλα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Οι αστυνομικές Αρχές της Μόσχας διενεργούν έρευνα για το περιστατικό. newsbomb.gr